Post by unitexnala on Mar 15, 2022 16:21:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (nekonečné zlato) ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Páči sa mi táto hra, ale úrovne nie sú otvorené plz ďalšie úrovne ok
Úprimne povedané, nie je to zlé, ale ostatní hráči sú pre mňa ľahko poraziteľní. Tiež grafika nie je úžasná. Ak opravíte iba tieto dve veci, zaslúži si 5 hviezdičkové hodnotenie
Po dosiahnutí určitého štádia. Nie ste si istí, ktoré, to vám nepovie, nedáva vám požiadavky potrebné na prechod do ďalšej fázy, ani vám to neumožňuje dokončiť lwvel.
Táto hra je zábavná... návyková. Ale veľmi sa to kazí a je veľmi ťažké ho ovládať... Napr.: Odtiahol by som to od iného hráča... pokazilo by sa to... potom by som vstúpil do toho prehrávača..... a zomrel by som.
Táto hra je niekedy veľmi závadná a musím aplikáciu znova otvárať a zatvárať. Je dobré, keď to ypu môže hrať a veľmi zábavné.
Stiahnuť Pick Me Up 3D APK 1.22 Android zadarmod
Táto hra je taká dobrá, že si ju môžete zahrať Ak v tejto hre nechcete mať žiadne problémy, môžete túto hru hrať aj online....😊😊😊😊
Super hra odporucam vam
Táto hra je návyková. Je to jednoduché a priamočiare, no zábavné a občas trochu zložité
Návykové, ale úroda mizne. Dostali ste sa na jednu úroveň a teraz súčet orezania v hornej časti obrazovky zmizol. preč. Takže keď hrám, nepočíta sa to, čo som práve nazbieral, do celkového počtu, aby som mohol prejsť na ďalšiu úroveň. Poslal som im e-mail a dúfam, že čoskoro budem počuť odpoveď. Držíme všetkým palce!
Je to veľmi zábavná hra na zabíjanie času. Po chvíli sa to stane nudné, ale jednoducho zatvorte aplikáciu a zabudnite na to. Potom sa jedného dňa opäť budete nudiť a bude tu pre vás!
Hlúpa hra. Ďalšia hra, ktorá na vás tlačí reklamy každých 20 sekúnd, no nedokáže vytvoriť hru, kvôli ktorej by sa oplatilo znášať. Odstránené.
Toto je najlepšia hra, akú som kedy hral a neobsahuje veľa reklám, čo sa mi páči a je to veľmi relaxačné
Harvest.io - Arcade Pertanian Simulasi rddu
Táto hra je problém na úrovni visel
Ovládanie je nanič, sry.
Táto hra je úžasná a reklamy isme bhi nahi aate hotstar ki tarah osme každú sekundu hlavné reklamy aa te táto hra je ako slither.io, takže si stiahnite túto aplikáciu
Yes! Catch it! Make sure you're careful and really pay attention—this is no simple football or volleyball. It's still a game, but with a sand ball! Have you
Táto hra je taká vzrušujúca. Ale nie je to také dobré. Vieš čo, nemôžem ani spustiť hru, je čierna a načítava sa. Ospravedlňujem sa, ak som napísal niečo zlé o hre Extrémne soooooorrrrrrrryyyyyy
Veľmi krásny, herný kamarát
Run or Die - Fun Retro Running Game Arcade fcy
Veľmi návyková hra so skvelým ovládaním, jediná zlá vec je množstvo reklám medzi jednotlivými levelmi alebo zápasmi. Tvorcom tejto hry, urobte viac úrovní, prosím, musím hru odinštalovať a znova nainštalovať, aby som mohol hrať ďalej.
Baví ma hrať hru celé mesiace, potom ma zrazu prestala načítavať na ďalšie úrovne a nedovolilo mi zbierať úrodu, takže som ju odinštaloval a potom znova nainštaloval z obchodu Play a v časovom období asi 3 týždňov to urobilo znova a uviazlo to v tom, že som zachránil akýkoľvek môj pokrok alebo ma nechal prejsť na úrovne alebo mi umožnil zbierať čokoľvek z mojej úrody.
豐收.io農場 3D 街機遊戲 模擬 aodj
Neznášam reklamy, ale zábavnú hru a prosím hrajte so skutočnými ľuďmi nie s robotmi pleeeeeeeeaaaaaase?
Hral som túto aplikáciu na rozbalenie po práci. Zaplatil som za žiadne reklamy, pretože zaberali príliš veľa času. Myslím, že mi došli úrovne? Už nemám žiadne ciele a ďalšie ihrisko sa neotvorí. Vyzerá to prázdne. Pri platenej aplikácii by som rád veril, že za týždeň hrania sa mi nevyčerpajú úrovne. Má ešte niekto tento problém? Neplatil som za nič?
Obsah Hodnotenie Bottle Flip 3D App – 3D Farming Arcade apk
Instrasting game sa mi páči, pretože je to tiež hra na myslenie, pretože v tejto hre si všímajte všetky veci a buďte vždy aktívny, inak hru prehráte, preto sa mi táto hra páči
Darilo sa mi dobre a teraz nesleduje, koľko plodín sa zbiera, takže sa nemôžete pohnúť ďalej. Požiadali sme o vrátenie peňazí, pretože už nemôžeme hrať. Na moju prosbu nikto neodpovedal!
OK táto hra Táto hra sa mi veľmi páči II len si myslím, že je pre mňa Túto hru mám naozaj rád, pretože musíte hrať s inými ľuďmi a so sebou, keď sa presuniete do inej krajiny a neprehráte, prehráte a musíte začať potrebujem zohnať viac sena a čokoľvek sú tie veci a neodstránil som to, ale hru na sushi som ich vymazal jednu minútu
Samá reklama
Dobrá hra
To je skvelé, pretože ide o offline a offline hráčov a musí sa zvýšiť, bude to v pohode
Skvelý koncept, reklamy mi ani nevadia, problém je len v tom, že to stále padá a kazí môj jeden plus 6T. Získajte čiernu obrazovku a potom sa vynútené resetovanie telefónu.
Je to veľmi dobrá hra 😀
Blbosť
Bolo to skvelé až do posledného levelu, mhh len pokračujete a idete a nemôžete sa dostať na špinavú stranu. Ak by to pokračovalo, hodnotila by som 5 hviezdičkami. Veľmi zábavné
Dobrá hra, ale reklamy 😠
Nádherná hra prosím urob viac!!!!!!!!
vždy zamrzne. nemôžem zbierať zozbieranú úrodu....
Všetko je v poriadku, ale iba tri veci neboli v poriadku. ak sa omylom udrieme, potom len zomrieme. Nemôžeme ani vidieť inzerát a vziať si iný kamión. Príliš veľa reklám.
Hra teraz nedáva moje veci.... Nazbieral som dosť na to, aby som prešiel aspoň 3 úrovňami.... Toto treba čo najskôr opraviť.... Znova navštívim a dám nové hodnotenie.... Ak nezačínajte zvyšovať úroveň v nasledujúcich 48 hodinách, VYMAZÁM.....
豐收.io農場 3D 街機遊戲 模擬 aodj
Milujem túto hru, niekedy bez reklám, len toto je najlepšia aplikácia na hranie pre deti
Je to v poriadku, pretože som porazil všetkých robotov a dokončil som farmárčenie so všetkými vzácnymi druhmi ovocia a získal som najvyššie skóre a je to príliš safisting! A na 35 % je ťažké ovládať a robiť dobré poľnohospodárstvo a na 80 % je dobré a na 30 % režim šípok a režim joysticku a tie farby sú zriedkavé/bežné a tie roboty sú noobovia a v hre zabijem toľko robotov a zbieram zriedkavé Ovocie a bežné ovocie a grafika sú z 50 % ľahké a neviem vybrať vzhľady. Ohodnoťte 3 hviezdičkami! ✔
Keď dosiahnete úroveň 25, hra je hlúpa a už nemôžete postúpiť ďalej. Škoda, pretože to bola až do tohto bodu skvelá bezduchá hra. Odinštalujem to.
Je to ako úžasná hra, veľmi sa mi páči, keď som šiel skórovať 💯 Rád som fotil a je to také skvelé, že si naozaj zaslúžite hodnotenie piatimi hviezdičkami
R okul apk - Kompletnivyprodej
Ja aj moja priateľka sme dosiahli najvyššiu úroveň za 13 hodín. Niektoré veci s hnedým trojuholníkom, žiadny cieľ, ktorý by ste mali poraziť, nekonečná hra.
Nechutné množstvo reklám, pred zápasom počas zápasu a po ňom, kým môžete ísť na ďalší. Preskočte túto stratu času, načítava sa iba preto, že je to nesprávne prehrávanie.
Hra sa mi páči, stačí ju aktualizovať, pretože ju väčšina ľudí dokončila. Mohli by ste mať sólo režim, koľko toho môžete vymazať za dve minúty, alebo aj režim Battle Royale.
Reklamy zabíjajú túto hru. Mapy sú malé a majú príliš krátku životnosť.
Skvelá hra