Post by unitexnala on Mar 15, 2022 16:24:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dámajáték ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dámajáték IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód a végtelen drágakövekhez ▞▞▞
▞▞▞ Dámajáték 2022 version ▞▞▞
Tetszik
meg ilyen vacakot! hogy léphet vissza azzal ami még nem ért be? selejt! egyet játszottam de rögtön töröltem is, pedig nyertem. de ez így nem dáma
őszintén szólva ez egy nagyon jó játék, és minden, de őszinte véleményem szerint csal, mert ugyanazt a darabot oda-vissza készíti, amíg fel nem áldozod az egyik darabodat, de ha ide-oda ugrálsz, ugyanazt fogja csinálni, amíg újra meg nem feláldozni egy darabot...
Nem tudom megválasztani a saját lépésemet, ha rákattintok, megölnek, és elveszítem, nem tetszik
Checkers ቦርድ los
Érdekes és tanulságos
Champion Alpha egyszerű, keménynek tűnő akciókban
Irreális mesterséges intelligencia, amelyik csak egy ember mozog folyamatosan oda-vissza, újra és újra, amíg fel nem adod és kilépsz a játékból. Szörnyű rendszer van a helyén. Szemét.
Milyen szörnyű, mint az ember, miért csinál a játék egy hátra és negyedik mozdulatot, és ha megteszem, akkor ragaszkodunk a mozdulataink dobásához, és nem dobok vissza, és a negyedik réteg veszít, úgyhogy javítsd meg a játékot Dev.
Kérem, ne hagyja, hogy a számítógép rajzoljon A játék önmagában nagyon nagyszerű, de úgy gondolom, hogy a játék rajzolásának képességét a játékosnak kell adni, nem a számítógépnek
Túl könnyű. Mintha egy kisgyerekkel játszanék. Egyáltalán nem kihívás. Még kezdőként sem voltam ilyen könnyű.
szar
Jó alkalmazások és könnyen használható
Nagyon körmönfont néha, ha veszít.
Szerintem ez a játék nagyon szép és nagyon egyszerű gyerekeknek is 😎😎😎😎😎😎😎 klassz játék.
Nagyon szép játék, de szerintem meg kell határozni egy időkorlátot, ameddig az ellenfél megjátssza a játékot. Néha majdnem 10-15 másodpercet késik, mielőtt elindul. Szép játék csak így tovább
Valahogy megvannak a trükkjei a játékos elméjének működtetésére.
Érdekes bizonyos típusú dáma esetén ez nem probléma
Megy
Szar ez a játék, nem szeretek ugrásra kényszeríteni, ha nem akarok, és nem szeretek robotolni sem. Kérjük, javítsa ezt a játékot, különben soha ne ajánlja!
Jól működik próbáld ki egyszerűen imádom 5-öst adtam rá 🌟 mert kimerítettem a 🌟
Checkers ቦርድ los
Jól van és túl sok a reklám.
Ez nagyon tetszik. Ez egyszerű; jól működik. Az egyetlen probléma az, hogy időnként döntetlent hív, amikor a játék egyértelműen nem patthelyzetben van, és néha nem hajlandó döntetlent kiírni, amikor a játék egyértelműen patthelyzetben van. Minden alkalommal meg kell néznie egy hozzáadást, hogy visszatérjen a játékba. Ha ezt javítanák, ★★★★☆ adnám
ez nem dáma, amivel kicsi korom óta játszom. nem kell azt tenned, amit mondanak, ez szívás. o egyébként 65 éves vagyok. dámában nincs kötelező ugrás. Nem jövök vissza.
Imádtam ezt a játékot, mielőtt frissítettem, most túl sok hirdetés van benne... szóval most távolítsa el... nem tudtam játszani a játékommal anélkül, hogy fel nem bukkantak volna a hirdetések... na jó volt, amíg tartott... tovább a következő játék... bocsi
Checkers ቦርድ los
The Way Home - Pixel Roguelike Action pej
Ez a játék lehetetlen haladó szinten kezdődően, amikor majdnem nyersz, az ellenség ugyanazt a lépést teszi vissza, és a negyedik lépést, amíg te nem veszítesz, bár te nem tudod megtenni ugyanezt, ha ugyanazt csinálod, döntetlent kapsz, olyan, mintha nem Azt akarom, hogy nyerj, a játéknak veszítenie kell az npc-t, ha ezt teszem.
a játék jó...különböző szinteket tartalmaz...valamint nagyfokú kihívásokat...ahogy magasabb szinteket érsz...csodálatos 😊😊😊
nagyon jo
Az alkalmazás jól fejlett, de a kötelező ugrásbeállítás megtagadja a játékostól azt a lehetőséget, hogy kevesebb dámát vegyen ki a számítógépes ellenféltől. Egy játékos terve attól függhet, hogy meg tudja-e választani a rögzítés módját. Nem feltétlenül a maximális magszám. Ez nagyon elvonja a figyelmet, mivel úgy tűnik, hogy a számítógép előnyben részesíti a játékost, hogy megcsalja és nyerjen.
Jól néz ki, és minden a helyén van, de amikor játszod, nehéz legyőzni a számítógépet.
egy frissités ráferne,legalabb a szabalyok lennének rendben.. vicc a játék, egy élvezhetetlen fos!
Checkers ቦርድ los
Ha az ellenség nem tud nyerni, csak addig mozog ide-oda, amíg fel nem adod. Adott győzelemnek kell lennie. Különben oké, azt hiszem